Lakásvásárlás közben bukkantam rá a tökéletes ajándékra

Újdonsült férjecskémmel éppen lakáskeresőben vagyunk, mert hamarosan jön a baba és szeretnénk, ha már egy nagyobb otthonba érkezne a pici. Ezért a napom nagy része az ingatlanok böngészésével szokott telni. Rengeteg lakást elmentettem már a megnézendő listámra, de van, hogy elalvás előtt is pörgetem az oldalakat és már azt veszem észre, hogy nem is figyelek, csak automatikusan nyomom a gombokat.

Minden évben közös póló

Egyik este szintén csak megszokásból pörgettem a hírvonalat, amikor megállt a szemem az egyik hirdetésen, amin a következő felirat állt: LOLmarkt.hu – Egyedi póló . Általában nem szoktam rányomni az ilyen oldalsávos hirdetésekre, de a lakáskeresés mellett közeledett az én egyetlen hugicám 25. születésnapja is. Persze nem az volt a tervem, hogy egy pólóval kiszúrom a szemét, már megvolt szervezve a meglepetés buli is és az ajándék is megvolt, de van olyan szokásunk, hogy minden évben veszünk magunknak egy ugyanolyan felsőt, mivel a szülinapunk 2 nap eltéréssel van. Mindig együtt ünnepeljük, és abban a közös felsőben pózolunk a képeken. Idén az esküvő és a sok kapkodás miatt elmaradt a közös ruhadarab vásárlás, ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen egyedi pólót mindenképpen be kéne iktatni a meglepetések közé.

Hatalmas választék

Tudtam, hogy valami igazán egyedi darabot szeretnék készíttetni, de azért kíváncsiságból megnéztem az elérhető mintákat. Igazából órákat töltöttem el ezzel, hiszen 20 főkategóriában csinálnak mintákat és még azokon is belül is rengeteg alkategória van. Készítenek mintákat lánybúcsúkra, legénybúcsúkra, ünnepekre, vannak páros pólók, munkával kapcsolatosak és különböző hobbikkal kapcsolatosak is. Voltak minták, amik megnevettetek, voltak, amik megmelengették a szívem és voltak azonnal megakartam rendelni is.

Ilyen póló nem fog szembejönni veled az utcán

Mivel láttam az oldalon, hogy egyedi mintákat is készítenek, tudtam, hogy jó helyen járok. Ha értenék a grafikai szerkesztő programokhoz, akkor magam is megcsináltam volna az ötletet, ami megszületett a fejemben, de sajnos nem értek hozzá. Szerencsére, a lolmarkt.hu ilyenkor sem hagy cserben. Akik ugyanilyen cipőben járnak, mint én azoknak csak annyit kell tenni, hogy felhívják az ügyfélszolgálatot, elmesélik a fejükben megszületett ötletet, ők pedig segítenek azt megvalósítani. Mivel az idő már igen csak éjfélhez közeledett, beállítottam magamnak másnapra egy emlékeztetőt, hogy mindenképpen hívjam fel őket, mert nagyon belelkesültem az ötlettől, hogy az idei közös póló igazán egyedi lesz. Olyan, amiben tényleg senki nem fog szembejönni az utcán.

Másnap meg is ejtettem a telefont. Az ügyfélszolgálatos hölgy, nagyon kedves volt és azonnal egy hullámhosszra kerültünk az ötletelés terén. Olyan mintát raktunk össze, ahol rám és a testvéremre hasonlító rajzolt alakok különböző, számunkra emlékezetes helyeken vannak, vagy olyan dolgot csinálnak, amit mi szoktunk közösen. Mivel egy pólóról beszélünk persze, korlátoltak voltak a lehetőségeink, de a végeredmény zseniális lett.

A biztosítás csak 190 forint

A rendelt darabok a rendelés napját követően meg is érkeztek. Nagyon jó volt a minőségük is. Mikor felpróbáltam, sajnos rá kellett jönnöm, hogy az én méretem nem lett jó mégsem, mégis meg kellett volna nézni azt a mérettáblázatot. De a lustaságom oltárán szerencsére áldoztam darabonként 190 forintot a méretbiztosításra. Ennek az a lényege, hogy ha esetleg a rendelt darab mégsem passzol, akkor, ha igénybe vettük ezt a szolgáltatást, a kiszállítást követő 14 napban visszaküldhetjük, és egyszer kicserélhetjük egy másik méretre. A csere egyébként biztosítás nélkül is lehetséges, de akkor ki kell fizetni a majdnem 2000 forintos szállítási díjat. Véleményem szerint ez a 190 forint nagyon csekély összeg még akkor is, ha végül nincs szükség másik méretre.

Évi nagyon örült a meglepi bulinak és az ajándékoknak, de a póló még egy könnycseppet is kicsalt a szeme sarkából. Még jó, hogy megláttam a LOLmarkt.hu – Egyedi póló feliratot böngészés közben. Ilyen felsővel biztos nem fogok találkozni sehol.