Az új otthonba költözés új szokásokat hozott magával

Amikor valami változás, valami új dolog történik az ember életében, a folyamat sokszor más változásokat is elindít. Én is így voltam ezzel, amikor beköltöztünk az álomházunkba. Ugyanis elkezdtem jobban odafigyelni az egészségemre, a bőröm ápolására, az étkezésemre és így tovább.

Így találtam rá a sarokpuhító krém áldásos hatásaira, melyeket azóta is nap mint nap megtapasztalok. A Herbiovit termékeit használom, melyek olyan natúrkozmetikumok, amiket jó szívvel ajánlok azóta is minden barátomnak, ismerősömnek, családtagjaimnak. Azért, mert ezek természetes összetevőkből állnak, fenntarthatók és magas minőséget képviselnek.

És ezt kínálja a sarokpuhító krém is, ami teafaolajjal készül, van benne zsálya és rozmaring is, és az egész krémnek az alapját az aloe vera juice és a varázsmogyoró adja. Ezek már önmagukban is kiváló bőrápoló és bőrnyugtató hatással bírnak.

A sarkak ápolására régebben nem fektettem nagyobb hangsúlyt, pedig kellett volna. Az ugyanis, hogy valakinek repedezik a sarka, a szárazságtól van. Ezért is van, hogy nyáron, amikor eleve szárazabb a bőr, sokkal jobban előjön ez a probléma. Ami bizony nem csak esztétikai. A száraz, repedezett bőr ugyanis nem nyújtja azt a védelmet, mint az egészséges bőr. És ilyenkor a mikrobák, különösen a talpon keresztül a járás közben, tehát mechanikai nyomás hatására könnyebben bekerülnek a szervezetbe. A nyomukban pedig fertőzések, betegségek járhatnak. Ezért is fontos tehát a sarkak megfelelő ápolása. Erre pedig tökéletesen megfelel a sarokpuhító krém, melyet mindennapos használatra ajánl a gyártó.

A krém használatán túl is van pár dolog, amit megtehetünk a puha, ápolt lábakért. Ezek egyike, hogy ne mossuk a lábainkat szappannal vagy tusfürdővel. Ezek ugyanis mosószerként hatnak, tehát eltávolítják a bőrön lévő védő, olajos réteget. Elég tehát, ha a fürdés vagy zuhanyzás végén egy szivaccsal áttöröljük a lábunkat.

Ezen kívül ha lehetséges, viseljünk harisnyát vagy zoknit. A csupasz bőr ugyanis hajlamos a gyorsabb kiszáradásra, különösen a lábakon. Ha száraz a lábunk, akkor használjunk speciálisan a lábra kifejlesztett krémeket, és ilyen a herbiovit.hu sarokpuhító krémje is. A láb lesz egyébként a testünkön a legszárazabb, ezért van szükség speciális krémekre, egy testápoló itt nem váltja ki a kívánt eredményt.

A Herbiovit sarokpuhító krém esetében is fontos, hogy rendszeresen, tehát minden nap használjuk, így érhető el a kívánt hatás. Tehát a keveset és gyakran elv itt is érvényesül, mint ahogy a bőrápolás valamennyi szegmensében. A sarokpuhító krémből is egy kis borsónyit használjunk és minden nap kenjük be vele a sarkunkat és a talpunkat.

Legyünk tisztában azzal, hogy bármilyen krémet használunk is, egy filmréteg marad a bőrön a krém használata után, ezért vagy felöltözéskor krémezzünk vagy azonnal húzzunk zoknit, hogy ne hagyjunk krémmaradványokat a szőnyegeken. A legjobb alkalom este, lefekvés előtt beilleszteni a krémezést a rutinba. Amikor pedig nagy a probléma, akkor mindenképp keressünk fel egy szakembert, aki professzionális segítséget nyújt.

A sarokpuhító krém a Herbiovit kínálatában igen jó választás lehet, hisz teafa olajat és rozmaringot, zsályát is tartalmaz. A webáruházban csupa natúrkozmetikumot találunk, széles kínálatban és kedvező árakon. Van például olyan vadgesztenye krém, melyet a nehéz lábérzet és a visszeres lábak kezelésére ajánlanak. De nagy hasznát vehetjük a fekete nadálytő krémnek is, ami a sérülések, véraláfutások kezelésében használható.

Érdemes ellátogatni a Herbiovit oldalára, hisz számos kozmetikumot, speciális készítményeket és vitaminokat is találunk. Ha jó minőséget keresünk kedvező áron, akkor itt a helyünk.