Ha az ingatlanunk rendben van, itt az ideje a motorunkra is figyelni

Szinte mindenki egy házban kezdi az életét. Sokaknak alapból meg van adatva minden alap szükséglet. Én is ebbe a kategóriába estem. Bár a gyerek és tinédzser korom nem mindig volt felhőtlen, mégis, soha nem kellett amiatt aggódnom, hogy lesz-e otthon vacsora, vagy ki tudjuk-e fizetni a számlánkat. Mikor azonban kikerültem otthonról, rájöttem, hogy tényleg igaz volt az a sok figyelmeztetés, amit a szüleimtől hallottam.

Az egyik ilyen figyelmeztetés az volt, hogy az ingatlan a legnagyobb érték az ember életében, amit csak birtokolhat. Kollégistaként, majd albérletesként, el sem tudtam hinni, hogy valaha lesz majd egy saját helyem, ahol csak a saját szabályaim szerint tudok élni. Ezért, mikor sikerült elérnem ezt a célt, nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek vele. A legegyszerűbb reakciót választottam ezért a helyzetre: hálás voltam.

Miután azonban beköltöztem, végre félre tudtam rakni egy kis pénzt. Ezt pedig egy új hobbira fordítottam, mégpedig a motorozásra. Néha azonban azt kívántam, mikor a boltban voltam, hogy bárcsak lenne az alkatrészvásárlásra egy egyszerűbb megoldás. Végül az interneten jött is egy, a motortire webáruház képében. Egy ismerősöm ajánlotta, aki már kicsit unta, hogy mindig azon panaszkodok, hogy nem tudom pontosan a boltban található gumik paramétereit.

A motortire webáruház megjelenése megérdemel minden dicséretet. Azt hittem, hogy csak valami egyszerű, unalmas design lesz, de nem tévedhettem volna ennél nagyobbat. A sárga és fekete szín kombinációja és néhány innovatív bekezdés design, tényleg azt érezteti velünk, hogy egy prémium helyre érkeztünk, ahol mindent meg fogunk találni, amire csak szükségünk van. Nem érne azonban ez túl sokat, ha nem lenne elképesztő még a választék is.

Ebben a választékban azonban biztosan nem fogunk eltévedni, mivel az oldalon több olyan funkció is elérhető, ami könnyebbé teszi a keresés személyre szabását. Egyikhez sem kell idegesítő menüpontokat navigálnunk. Ha felnéztek, akkor meg fogjátok látni a gumi keresőt. Ennek segítségével pontosan meg tudjátok adni a motor paramétereit. Nem emlékszel valamelyikre? Semmi baj! Elvégre otthon vagy és nyugodtan meg tudod nézni. Nem kell attól tartani, hogy csak a boltban jut eszedbe a hiányosságod és haza kell menned üres kézzel. Nekem ez volt, kezdő motorosként a leginkább megnyugtató a motortire webáruház használatában. Nem éreztem azt, hogy tartom a sort, illetve nem kellett az eladókat zargatnom azzal, hogy információkat adjanak nekem a választékról.

A motortire webáruház egyébként kifejezetten jó árakkal dolgozik. Különösen akkor, ha összehasonlítjuk őket egy átlagos boltéval. Persze ekkor szokott jönni az az ellenérv, hogy azért ilyen olcsó, mert magas kiszállítási díjat kell fizetni. Itt azonban bátran kijelenthetem, hogy a kiszállítási díj mellett is nagyon megéri tőlük rendelni. Miért mondom ezt? Elsősorban, mert ha bármi kérdésem van, akkor szinte azonnal válaszolnak rá. Nem kell attól tartanom, hogy írok egy emailt és csak hónapok múlva kapok rá választ.

A rendelés sem nehéz. Ezt azért mondom, mert sok embert pont ez a lépés szokott eltántorítani az online vásárlástól. Nem szoktam annyit netezni, de ez még nekem is teljesen egyértelmű volt. A motortire webáruház úgy vezet végig minket a lépéseken, mintha egész életünkben ezt csináltuk volna. Sosem engedi el a kezünket. Nagyon tudom értékelni ezt a hozzáállást és azóta is tőlük rendelek mindig.