Azonnali fűtésszerelésre volt szükség a lakásomban

Télvíz idején egy dolgot biztosan nem akarunk hallani: hogy ajaj, úgy tűnik, baj van a fűtéssel. Márpedig nálunk egészen konkrétan erről volt szó, a legnagyobb hidegben semmi meleget nem tudtunk kicsikarni a radiátorból. Persze valószínűleg én voltam túl naiv, és már régen meg kellett volna nézetni a fűtőtestet. A társasházban lakó ismerőseim közül ugyanis már mindenki arról számolt be, hogy bekapcsolták náluk a fűtést. Én még ekkor sem gyanakodtam, nekünk ugyanis elég lusta gondnokunk van. És azt gondoltam, biztos csak nem intézkedett időben. De előbb-utóbb be kellett látnom, hogy ez a helyzet bizony nem fog segítség nélkül megoldódni. Ekkor ütöttem be a varázsszót a keresőbe: fűtésszerelés azonnal.

Ekkor találtam rá a vizgazfutesszerelo24.hu csapatára, akik kis túlzással életet mentettek a szolgáltatásukkal. Már a honlapon nagyon szimpatikusak voltak. A folyamat alatt végig az volt az érzésem, ők valóban segíteni szeretnének az ügyfeleken, és a hatékony problémaelhárítás a céljuk. A telefonos tanácsadás ugyanis teljesen ingyenes, egyáltalán nem számláznak ki érte semmit. De ha valaki megszorulna, a honlapjukon keresztül ingyenes visszahívást is lehet kérni a szakemberektől. A segítség pedig valóban nagyon gyors. Ha tényleg akkora a baj, hogy a fűtésszerelés azonnal kell, a szakemberek akár egy órán belül kiérkeznek a helyszínre! És nem csak Budapesten! Ráadásul a szolgáltatásról olyan számlát adnak, amit később akár a biztosítóhoz is be lehet nyújtani.

A honlap alapján a radiátor szerelésen túl értenek a kazánhoz, konvektor szereléshez. de akár a cirkó fűtéshez is. A csapat nálam profi munkát végzett, most már a jó meleg lakásból tudom ajánlani őket mindenkinek.