Selfiegép az ingatlanos esküvőn

Nyár van és újra lehet esküvőket is tartani, ezért az egyik kollégám és a párja úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább, végre össze fognak házasodni.

Az ingatlanos esküvők mindig különösen izgalmasak, mivel az ifjú pár nagyon is ért a helyszínekhez, így ezek az esküvők midig valami nagyon extra, nagyon mutatós helyen kerülnek megrendezésre. Így volt ez náluk is. Egy csodálatos kertben volt a lagzi, egy csodaszép antik épületben, ami jól harmonizált a viszonylag modern programokkal.

Nagyon szép volt a ceremónia, jókat ettünk, ittunk, táncoltunk. Ami nekem különösen tetszett, az a sarokban álló ” fotósarok” volt, ahol a vendégek egy fotobox segítségével képeket készíthettek magukról. Elég népszerű volt, mindenki fotózkodott itt az ifjú párral, a barátaival, a családtagok pedig egymással. Sőt, mindenki rátűzte a képét az ajándékokra is.

Mikor visszajöttek a nászútról, jól ki is kérdeztem a kollégámat arról, hogy honnan szereztek egy ennyire jó fotoboxot. Hiszen nagyon éles képet csinált a gép, és nagyon gyorsan nyomtatott, egy kép sem romlott el.

A selfiegep.hu oldalról rendelték, mint kiderült. Ez cég ugyanis ezekkel a fotóautomatákkal foglalkozik, innen lehet rendelni őket magán vagy céges rendezvényekre, bárhova kimennek, ahova hívják őket.

A selfiegep.hu oldalon egyébként össze van szedve, hogy az egyes kis csomagok mit tartalmaznak, milyen szolgáltatást kap a vevő például egy fotósarok vagy egy fotoautomata bérléséért.

Több opciójuk is van, szerintem minden rendezvényhez van olyan eszközük, ami passzolhat, kisebb és nagyobb létszámú rendezvényeke setén is jó döntés lehet egy fotobox bérlése.

Otthon persze megnéztem az árakat a selfiegep.hu oldalon. Szerintem egy esküvői megjelenéshez képest nem is kérnek sokat a szolgáltatásért. Talán, ha később nekem lesz esküvőm, én is egy ilyet fogok bérelni. Hiszen láttam, mennyire élvezték a vendégek, totálisan megérte.

Én is nagyon sok képet csináltam, ezeket pedig betettem egy albumba, hogy később is meglegyenek és át tudjam lapozgatni őket, ha ahhoz lenne kedvem később.