Megfelelő raktártechnikával sok bosszúságot spórolhatunk meg

Ma már több lábon kell állni a létfenntartáshoz

Néha úgy érzem, annyi cuccom van, hogy már azt se tudom, mit hova rakjak… Civilként épület menedzsmenttel foglalkozom, irodaházak létesítménykezelése a fő feladatom. Persze ma Magyarországon érdemes több lábon állni, ezért nekem is van másodállásom. Ahogyan sokan mások is, én is próbálom a legtöbbet kihozni az időmből, úgymond befektetek az időmbe. Ez sokszor elég nagy logisztikai kihívás, mert bár rugalmas a munkaidőm, nagy odafigyelést, koncentrációt kívánó munkát végzek. Nem mindig férek bele a napi nyolc órába. És ugyan le tudom csúsztatni az óraszámomat, azért nem egyszerű állandóan zsonglőrködni az idővel és a feladatokkal. Másodállásban fuvarozok, nagy fitnesz berendezésekhez szállítok alkatrészeket. Ezt a munkámat is nagyon szeretem, de ez meg az időn túl eléggé sok helyet is igényel.

Érdemes azért rendet vágni az életünkbe valahogy

Mindennek tetejébe egyedülálló is vagyok. Ez persze részben az én választásom, hiszen a két munkám olyannyira kitölti a mindennapjaimat, hogy nem igazán tudok mikor ismerkedni. A lakásban azért igyekszem normális rendet tartani, még ha ez nem is mindig annyira egyszerű. De lassan úgy érzem, egyéb segítséghez kell folyamodnom, egyszerűen nem férek el az alkatrészektől. El kellene pakolnom őket valahová. Az irodaházban nagyon sokat tanultam a megfelelő raktártechnikáról, ezért úgy döntöttem, utána olvasok a dolognak. A munkámból kifolyólag ismerek pár céget, akik ezzel foglalkoznak, így hát elkezdtem felkeresni az oldalaikat. Engem leginkább a Rackinglog győzött meg. Bátran ki merem jelenteni, aki raktártechnika témában keres megfelelő partnert, mindenképpen forduljon hozzájuk! Náluk kevés megbízhatóbb partner van ma Magyarországon.

Rackinglog raktártechnikai megoldások profiknak

Az oldaluk azért is tetszett meg nagyon, mert az általuk kínált raktártechnikai megoldások nem csak vállalkozások vagy nagy céged, de magánszemélyek részére is igénybe vehetők. Polcrendszereik, salgó polc kiviteleik mind magukért beszélnek. Minden termékük nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal és gyártói garanciával rendelkezik. A termékek ráadásul minőségi alapanyagokból készülnek, a csapat pedig végtelenül rugalmas mind az ajánlat tétel, mind a tervezés, mind a kivitelezés fázisaiban. Egy rövid telefonos egyeztetés során felmérik az igényeket, mire is lenne szüksége a felhasználónak, majd ennek alapján teszik meg az ajánlatukat. A cél minden egyedi felhasználó esetén az, hogy a rendelkezésre álló teret a lehető legoptimálisabban ki lehessen használni. És persze első a biztonság, ezért a kivitelezés során minden esetben figyelnek arra is, hogy a telepített polcrendszerek az összes biztonságtechnikai előírásnak megfeleljenek.

De milyen raktártechnikai megoldásokat vehetünk igénybe az általam is említett raktározási probléma fennállása esetén? A Rackinglog rengeteg megoldási lehetőséget kínál, rendelhetünk salgó polcokat, de nagyobb áruk raktározása esetén raklaptartó vagy gördíthető polcrendszereket, karos állványrendszereket, sőt, galéria rendszereket és több szintes polcrendszereket is értékesítenek. Nekem a leginkább a csavarmentes salgó polc volt a legszimpatikusabb a kínált termékek közül. Ezek kisebb méretben is elérhetők, ráadásul a csavarmentes technológia miatt akár én is össze tudom őket szerelni. Sőt, ennek a megoldásnak köszönhetően ha úgy adódik, nagyon könnyen szét is tudom szerelni a polcokat, és a helyigényeknek megfelelően átméretezni. A polcok magassága ugyanis 3,3 centiméterenként állítható, így nagy fokú rugalmasságot biztosít a tárolásra.

Nagymamám szokta mondani, hogy rend a lelke mindennek, és ebben tökéletesen egyetértek vele. Ha megfelelő raktározástechnikai megoldásba fektetsz, azzal időt, energiát, és rengeteg helyet spórolsz magadnak. Ezért mindenkinek ajánlom a Rackinglog megoldásait, aki hozzám hasonló raktározási gonddal küzd. Nem fogjátok megbánni!