Házvásárlás, új cég, új honlap – mindent egyszerre váltottunk

Ha egy üzlet beindul… Szól a mondás, és van is valamennyi alapja. Persze egy üzlet sosem magától indul be, a háttérben sok-sok munka fekszik, sok-sok tervezés, gondolkodás, kockázat, befektetés. Mi nagyot gondoltunk, nagyot álmodtunk és nagyot léptünk. Az üzlet pedig beindult. A dolog akkor kezdődött, amikor már azt vettük észre a párommal, hogy vasárnap esténként valami megmagyarázhatatlan dolog nyomaszt bennünket. Nem kellett sok kutakodás, hogy rájöjjünk, a hétfői munkakezdés teszi rá a bélyegét az egyébként kellemesen is eltölthető vasárnapnak.

Persze sok ember nem boldog a munkájában, sokan azonban úgy vannak vele, hogy a munkában miért kéne boldognak lenni, nem azért van az. Ennek persze nem kell így lennie, sőt, én mindenkit csak biztatni tudok arra, hogy találja meg a megfelelő munkát, hisz a boldogságot nem csak magánéletben kell keresnünk, a munkában is megélhetjük. Mi megtettük és nem bántuk meg, ebben persze kiemelkedő szerepe volt annak, hogy olyan emberekkel vettük körül magunkat, akik megbízhatók, profik és így az utunk is könnyebb volt. Persze minden az elhatározással kezdődik.

Amikor felismertük, hogy nem vagyunk boldogok a munkánkban, elkezdtük keresni a lehetőségeket. Már régóta esedékes volt, hogy nagyobb otthonba költözünk, ennek viszont földrajzi akadályai voltak. Szerettünk volna egy nagyobb városban letelepedni, ehhez azonban sokat kellett volna utaznunk nap mint nap a munkába. Így elhatároztuk, hogy amint megtaláljuk az álommunkát, megkeressük az álomotthont is. Utóbbi könnyűnek bizonyult, és hamar lezajlott a házvásárlás és a költözködés is. A munkával kapcsolatban pedig elhatároztuk, hogy saját vállalkozásba kezdünk. Az ötlet már megvolt évek óta, csak most leporoltuk, átgondoltuk. Már csak egy jó weboldalra volt szükségünk.

A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html pedig el is készítette nekünk a tökéletes honlapot. Ami csak a miénk, ami egyedi, nem egy tucathonlap, tökéletesen működik minden felületen és vonzza a látogatókat is. Hogy miért a Keresőben Első? Pontosan ezek miatt a szempontok miatt esett a választásunk rájuk: https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html. Mert gyorsan elkészítették a tökéletesen hozzánk passzoló honlapot, ami egyedi, modern, felhasználóbarát.

Az egyik barátunk ajánlotta a Keresőben Elsőt, ő már többször dolgozott együtt a csapattal és biztatott bennünket, hogy keressük fel őket. Azt mondta, hogy egy weboldalnál nagyon fontos a dizájn és a modernség, de az is nagyon fontos, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják-e a cégünket. Ebben pedig a kulcsszó a keresőoptimalizálás. Hisz hiába van nekünk tökéletes termékünk vagy szolgáltatásunk és menő, trendi weboldalunk, ha azt a kutya sem találja meg. Ezért van szükség arra, hogy eleve már a honlap is úgy készüljön, hogy aki olyan terméket, vagy szolgáltatást keres, amit mi nyújtunk, bizony megtalálja. Na de vissza a Keresőben Elsőhöz.

Illetve magához a honlapkészítéshez. Ahhoz, hogy tökéletes honlapunk legyen, ami nem csak szép és könnyen kezelhető de meg is találják a vásárlók, és vonzza a látogatókat, nem árt pár kérdést megválaszolni magunknak. A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html honlapon tájékoztatást is kapunk arról, hogy mit kell átgondolnunk, mielőtt ilyen nagy fába vágnánk a fejszénket. llyen kérdés például, hogy milyen céllal hozzuk létre az adott weboldalt.

Hogy mit szeretnénk, mit tegyenek ott az emberek. Feliratkozzanak a hírlevelünkre? Ajánlatot kérjenek tőlünk, vagy visszahívást? Vagy rendeljenek meg tőlünk valamit? Elsősorban erre a kérdésre kell válaszolni, hisz mint ahogy egy ház építésénél is az alappal kell kezdeni, úgy a weboldalkészítést is. Az alap pedig a kérdés, hogy mi a weboldal célja. Ez határozza meg a továbbiakat, a szerkezetet, felépítést, működést. Fontos kérdés a célközönség is, hogy kiket szeretnénk megszólítani, ez nem csak a honlap szövegezését befolyásolja, hanem a kinézetét is. Nyilván a komoly üzletembereknek szánt terméket, szolgáltatást nem olyan felületen kell értékesíteni, mint egy tinédzsereket megcélzó termékcsaládot. A képi világ, a színek, a dinamika mind mind függ attól, hogy ki a célcsoport.

https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html

Több millió élmény ér minket naponta, ezek jó része vizuális és a világhálón keresztül ér el hozzánk. Fontos, hogy ezeket az élményeket, érzéseket kategorizálni tudjuk. Fontos, hogy ha egy weboldalra látogatunk, az valamilyen érzelmet váltson ki belőlünk, hisz ha felkelti valamilyen szempontból az érdeklődésünket, akkor a honlapon fogunk maradni. Az érzelmekre hatni kell, azt pedig, hogy milyen érzelmet szeretnénk mi magunk kiváltani a weboldalunkkal, szintén érdemes meghatározni. Ez is befolyásolja azt, hogy hogy is fog kinézni a cégünk weboldala.

Sok kérdésre kell választ találnunk, amikor saját weboldalon törjük a fejünket, ilyen például a színvilág is. A színek – már ősidők óta tudjuk – befolyásolják az érzelmeinket. A zöldtől megnyugszunk, ezért van zöld szín a műtőkben, ezért zöld a műtősruha. A pirostól felmegy a pulzusunk, a narancssárgától pedig éhesek leszünk. És ez csak három szín. A többi is ugyanígy hatást vált ki az emberekből, a kék a béke színe, emellett nem tanácsos az ételekkel párosítani, hisz nem lesz jó vége.

A szakemberek tudják, hogy mi mivel passzol, nem véletlen, hogy sok hasonló cég hasonló színvilággal működik. Ezek pedig csak az alapkérdések, még nem is beszéltünk a tartalomról, amivel bizony fel kell tölteni a weboldaunkat. A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html profi megoldásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére. Olyan weboldalakat terveznek, melyet a potenciális ügyfelek megtalálnak, könnyen kezelnek, bármilyen eszközön keresztül.

Ezért esett a mi választásunk a Keresőben Elsőre, és nem csalódtunk. Jobbat kaptunk, mit amit vártunk, pár hét alatt el is készült az új cégünk honlapja, ami azóta is rendületlenül működik. Egyre több látogatóval, megrendeléssel. Ehhez persze szükség volt arra, hogy profikra bízzuk magunkat, akik hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, akik tudják, hogy a felhasználók mit keresnek, mit szeretnek, mire kattintanak. Ez is egy külön szakma, sőt, egy folyton változó, fejlődő világ, ami napról napra változik, ehhez pedig alkalmazkodni kell, tanulni, fejlődni.

Ilyen a világ. Gyors, változó, amihez gyors döntések szükségesek. Mi alapos megfontolás után gyorsan döntöttünk, hogy megváltoztatjuk az életünket és egyáltalán nem bántuk meg. Persze kívülről könnyűnek látszik, de belülről valóban sok munka és lemondás, kockázat is van benne. Ez azonban háttérbe szorul, amikor érkeznek az első megrendelések, amikor jönnek a sikerek. Akkor már tudjuk, hogy jól döntöttünk, hogy jó úton járunk. Ehhez persze az is kell, hogy az úton olyan kísérőink legyenek, akik szintén elkötelezettek a siker iránt, mint a Keresőben Első, akik valóban profi módon kezelik az ügyeket.

A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html tökéletes választás volt, ezt már az első pillanatban éreztük. Az új cégünk tehát működik, a költözés sem váratott sokáig magára. Így a szomorú vasárnapokból valóban békés, feltöltődő napok váltak, amikor csak arra figyelünk, hogy együtt legyünk, hogy pihenjünk. És várjuk a hétfőt, hisz nem csak a magánéletben, hanem a munkában is boldogok vagyunk. Persze ehhez az egészhez jó adag bátorság is kell, de amikor megszületik a döntés, utána már egyszerű minden.