Ingatlanosként is hiszek a csapatépítő összetartó erejében

Aki ismer, tudja rólam, hogy a munkám az életem. Egy kisebb ingatlanközvetítői céget szeretek, egyszerűen rajongok a lakásokért. És noha kis cég vagyunk és sosem fogjuk tudni felvenni a versenyt a kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező nagy cégekkel a piacon, így is jól elboldogulunk. Az ügyfeleink elégedettek velünk, évek óta minket választanak, visszajárnak hozzánk. És hogy mi a titkunk? Én hiszem, hogy a titok, mint oly sok esetben máskor, itt is a részletekben rejlik. Szinte biztos vagyok benne, hogy a mi csapatunk nagyon jól dolgozik együtt, és ezt az ügyfelek is érzik. Ez lehet, hogy abból is adódik, hogy kevesen vagyunk. Mindenesetre bejönni dolgozni az irodába nekünk tényleg azt jelenti, mintha hazajárnánk, hiszen közeli ismerősök, barátok vesznek körül bennünket.

Most lehetne persze azt mondani, hogy ez szerencse vagy egy nagyon jó toborzási stratégia eredménye. És valószínűleg ezek is kellettek ahhoz, hogy ma olyan profi munkatársak üljenek mellettem, akik. Viszont arról is száz százalékig meg vagyok győződve, hogy egy munkavállalót nem csak megkeresni, de megtartani is feladat, felelősség, és legalább annyi kihívás. Mi a cégnél nagyon figyelünk arra, hogy egytől egyig mindenki a csapat részének érezhesse magát, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a csapatépítő tevékenységekre. Legutóbb a Balatonon voltunk együtt csapatépítőn, és biztosan mondhatom, sokáig nem fogjuk elfelejteni azt a tréninget! Ha ti is vevők lennétek egy ilyen nem szokványos csapat összehozó tréningre, sok szeretettel ajánlom nektek a BalatonPRO csapatát, keressétek fel őket bátran!

Én is az interneten akadtam rájuk, egészen konkrétan a balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ link keltette fel az érdeklődésemet. Itt aztán tényleg minden tippet megtaláltok, ami egy igazi balatoni csapatépítéshez kellhet! Mi vitorlás csapatépítésen vettünk részt, ez is megtalálható a fenti linken. A srácok azóta is emlegetik, óriási élmény volt mindannyiunknak. Mivel kevesen vagyunk (8 főről beszélünk egészen pontosan), ezért mi vitorlás versenyen vettünk részt, a BalatonPRO csapata a helyszínen biztosította a részünkre a szükséges oktatást. Mindenki nagyon izgatott volt, ugyanakkor persze azt is tudtuk, hogy első a biztonság, ezért senki nem ökörködött túlságosan, nem veszélyeztettük egymás épségét. Szerencsére balesetekre a BalatonPRO is fel volt készülve, így mindenhol vízi mentők vigyázták minden mozdulatunkat a vízen.

Nálunk mindenki bevállalós volt, de ha esetleg lennének kevés bátor kollégák is a fedélzeten, akkor sem kell kétségbeesni. Ha kicsit lejjebb görgettek a balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linken, látni fogjátok, hogy a programok kinek-kinek a szájíze szerint, rugalmasan alakíthatók. Így számos indoor tevékenység megszervezését is vállalják – ezekre akkor is sort keríthetünk, ha a balatoni vitorlázást aznap nem teszi lehetővé az időjárás. Ezen felül egyébként az élményvitorlázás vagy a sup is tetszőlegesen kipróbálható. Mi ez utóbbit is megnéztük magunknak, óriási ökörködés és egy felejthetetlen este kerekedett belőle! És ha még nem tudnád, mi az a SUP, akkor ennek is nézz utána a balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linken! Nem fogod megbánni!