Cipőt venni néha nehezebb, mint ingatlant

Nemrég arra a meglátásra jutottam, hogy cipőt venni néha nehezebb dolog, mint ingatlant vásárolni. A múltkor ugyanis pont volt egy fél órám a munkaidőm vége és gyerekek edzésének vége között, így elugrottam egy cipőboltba, mert szerettem volna új szandált venni.

Én marha! Azt hittem, fél óra alatt menni fog! Pedig természetesen nem sikerült.

Ingatlanügynökként dolgozom, így a bejegyzés címében is szereplő hatalmas életigazságot a minap vicceskedve megosztottam az egyik ügyfelemmel is. Ő megkérdezte, próbáltam-e már a Cipő Marketet, a nemleges válaszom után pedig mutatott egy weboldalt, ami garantáltan minden cipőmániás kedvence lesz!

Egy webáruház, ahol a cipővásárlás valóra vált álom

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu egy olyan webáruház, ahol a cipővásárlás valóságos álombeli élménnyé válik! A webshopban csodálatos márkás cipők várják, hogy leendő gazdáik beléjük szeressenek.

A színvilág, az átláthatóság, a termékek rendszerezése… Egy szóval MINDEN tökéletes! Nekem határozottan szerelem volt első látásra.

És akkor még a cipőket meg se néztem.

Nagy választék, jó árak, kedvező szállítási feltételek

Ahogy említettem, a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu egy olyan online webshop, ahol márkás cipőket (és természetesen táskákat!) vásárolhatunk.

Mivel nekem szandálra volt szükségem, így csak abban a kategóriában nézelődtem, de természetesen egyéb típusú női- és férfi-, sőt gyerekcipők is szép számmal vannak a kínálatban. A választék hatalmas volt. (Nem is vettem még cipőt, mert egyszerűen nem tudtam választani.)

Viszont ennek egyáltalán nem az volt az oka, hogy nem találtam olyan lábbelit, amit kerestem. Ahogy az sem, hogy nem találtam meg a nekem kellő lépőket a sok termék között, a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu ugyanis hihetetlenül kényelmes online bolt!

A szuper szűrőik segítségével nem csak az online cipővásárlásnál megszokott filtereket tudjuk beállítani (tudjátok… sarokmagasság, méret, szín stb.), hanem lehetőségünk van arra is, hogy aszerint szűrjük a termékeket, hogy melyik akciós. Szinte az volt az érzésem, hogy a bolt rá akar venni a leértékelt termékek vásárlására!

Ha már az akcióknál tartunk, beszéljünk az árakról is. A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu árai szerintem nagyon kedvezőek, ahhoz képest, hogy milyen márkájú, ezzel együtt pedig milyen minőségű árut forgalmaznak.

Ez pedig kiegészül egy rendkívül méltányos (mindössze 1000 Ft!) szállítási költséggel, és gyors szállítási idővel (egy termék esetén 1-2 nap, de több esetén is csak 1-4!).

Nagyon hálás vagyok az ügyfelemnek a tippért! Ezt a weboldalt tényleg mindenkinek meg kell ismernie, aki csak egy kicsit is rajong a cipőkért. (És Hölgyeim! Tegyük a szívünkre a kezünket… Melyikünk nem szereti a cipőket? 😉 )