Mit ér az új ingatlan, ha nem szép a fürdő?

Na de most tényleg?! Mit ér egy új, frissen épített lakás, hogyha a fürdőszoba nem azt a nyugalmat sugározza, amire mindenki vágyik ettől a helyiségtől? Hogy lehet így eladni egy új ingatlant? Hát gondolom leginkább úgy, hogy aztán utána első lépésként bombázzák szét és építik újra ezt a szobát. Vagy ha ezt nem is tudják rögtön megtenni, legalább a berendezésen érdemes változtatni.

Van egy jó oldal, a FürdőSzoba Ötletek, szerintem ha aktuális a fentebb felvázolt probléma az életedben, akkor itt nézd meg, hogy mit lehet ez ellen tenni. A fürdőszoba szekrény például rengeteget számít, ezért nagyon fontos, hogy jól válasszuk meg a fürdő stílusához, a lakás stílusához és persze a szükségleteinkhez mérten. Ha nem kell óriási törülköző mennyiségeket elrejtenünk egyetlen helyen, akkor nem biztos, hogy érdemes hatalmas szekrények tenni egy alapvetően általában kicsi helyiségbe. Sokkal jobban néz ki, ha mindennek megvan a maga pontos helye és nincsenek nagy, felesleges holmik egy ilyen pici szobában.

A személyes kedvencem, ami a hotelekben is lenni szokott általában, hogy a csap mellett van egy pult, ahová a mindenféle kozmetikai kenceficét, meg fogkrémet és hasonlókat lehet pakolni. A pult alatt pedig egy nyitott, vagy maximum fiókos szekrény van, amiben rengeteg a hely, mégsem annyira hivalkodó az ottléte, nem dominál a térben. Közben meg persze mindent el lehet benne suvasztani, méghozzá úgy, hogy olyan helyet használunk ki vele (a mosdó alattit), amit egyébként másra nem igazán tudnánk hasznosítani.

Bizonyos esetekben az is nagyon esztétikus tud lenni, hogyha a falon, például a tükörrel együtt van felrakva valami olyan tároló, amibe beférnek az apróbb pipere cuccok. Nekem ez mindig egy kicsit hagyományos képet ad, amit kimondottan szeretek. A szüleim fürdőszobájára emlékeztet, aminél szerintem kevés szebbet láttam életemben – ha a klasszikus formáknál maradunk. Persze a modern elképzelések sem állnak távol tőlem, de tényleg azt ajánlom inkább mindenkinek, hogy nézzen körül a furdoszobaotletek.hu-n és persze néhány lakberendezési áruházban, aztán ezek alapján gondolja végig, hogy számára mi lenne a leginkább megfelelő darab.