Kft alapítás expressz? Ezt javasoltam ügyfelemnek

Az ingatlanok értékesítése során sok különböző emberrel találkozok, mindenki mással foglalkozik, más háttérrel rendelkezik. Tudjátok az értékesítés nem csak arról szól, hogy csak rávegyek arra valakit, hogy megvegye ezt vagy azt a lakást ahhoz, hogy tényleg olyat tudjak neki ajánlani, ami teljesen kielégíti az igényeit, szeretem megismerni magát az embert is. Így ismertem meg Balázst, aki épp azon gondolkodik, hogy céget alapítson, de még nem tudja, hogy pontosan ezt hogyan is kell kivitelezni, így az egyik találkozásunk alkalmával erről beszéltünk hosszan és ekkor ajánlottam neki a https://topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldalt, mivel nekem van egy saját kft-m általuk, így tudtam neki hasznos tanácsokat és tippeket adni.

Én nem nagyon szeretem az ilyenfajta ügyintézést annak ellenére, hogy nyilvánvalóan az ingatlanokkal kapcsolatban nagyon sokfajta ügyintézői és szervezői feladat is rám hárul. Viszont magával a céggel kapcsolatos ügyintézést és adminisztrációs dolgokat szeretem kiszervezni másoknak, hogy nekem ezzel már ne kelljen foglalkoznom. Ehhez ajánlottam Balázsnak is a https://topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldalt, ahol lehetőség van arra, hogy akár székely szolgáltatást is válasszon magának. Ezt Budapesten is meg lehet tenni, hogyha valakinek ez a fontos, de Balázsnak mondtam, hogy ha iparűzési adómentes helyen szeretne székhely szolgáltatást igénybe venni, akkor a top cég alapítás oldalon erre is lehetőség van, ugyanis székely szolgáltatást Újlengyelben is biztosítanak, ami valójában iparűzési adómentes övezetnek számít.

Ez olyan esetekben tud jól működni, hogyha a székhely az nem egy saját üzlet vagy iroda, vagy nem akarjuk, hogy az irodánkban az ügyfelek hirtelen megjelenjenek, mert ilyen is meg szokott esni, hogy valaki egyszerűen a céget kikeresve, a megadott székhely címen csak úgy előzetes egyeztetés és megbeszélés nélkül megjelenik, ami meg tudja zavarni a napi ügymenetet. Ezért is érdemes igénybe venni a székhelyszolgáltatást.

Balázsnak nagyon megtetszett ez az ingyenes kft. alapítás lehetőség, ipamentes székhellyel. Így már előzetes olvasgatás nélkül is úgy döntött, hogy ezt fogja választani, de ezért mondtam neki, hogy ő is nézze meg magát a csomagot, hiszen még rengeteg minden van, ami meg tudja erősíteni abban, hogy jó döntést fog hozni, hogyha ezt a céget választja. Az aláírás minták mellett cégbírósági képviseletet is vállalnak. Magáról a cégbírósági bejegyzésről pedig e-mailben értesítenek. A székhelyi szolgáltatás esetén hat hónap mellé még ajándék plusz egy hónapot is adnak, ezen kívül cégtáblát is kihelyeznek. Ők maguk átveszik a levelekkel kapcsolatos feladatokat, ami azt jelenti, hogy a beérkező leveleket átveszik, be is szkennelik őket, el is küldik azokat e-mailben, valamint hogyha a levelek postázására kerül sor, akkor ezt is átvállalják és a levelek postai ügyintézését is tudják vállalni. Ezen kívül, hogyha valamilyen tárgyalásra kerülne sor, akkor az irodát is tudnak biztosítani.

Tehát teljes mértékben elmondható az, hogy egy teljes értékű székhely kezelésről van szó, amit nagyon kedvezményes áron igénybe lehet venni, tényleg csak néhány tízezer forintról van szó, ami megéri, megjelenni pedig csak egyszer szükséges, amikor egy rövid konzultáció történik, valamint ekkor kerülnek aláírásra a szükséges dokumentumok is, hiszen bár az ügyintézés nagy része átadható másnak azért a cégalapításhoz az aláírást nem lehet megúszni, ezt ne is akarjuk, hiszen mégiscsak a mi cégünkről van szó.

Magán az oldalon található egy gyakran ismételt kérdések rovat is, ahol nagyon sok különböző kérdésre lehet megkapni a választ. Végül Balázs is visszajelzett nekem, hogy nagyon örült neki, hogy elküldtem ennek az oldalnak az elérhetőségét neki, mivel olyan kérdésekre is kapott választ már egyszerűen az oldalon keresztül, amire ő maga nem is gondolt. Például teljes mértékben meg volt győződve arról, hogy egyszemélyes kft-nél kötelező a könyvvizsgálat, de az oldalon keresztül megtudta azt is, hogy ez már nem kötelező elem. És ezen kívül még nagyon sok kérdésére megtalálta itt a választ, valamint nagyon vidáman újságolta el, hogy a telefonos hívást követően már néhány napon belül meg is történt a személyes konzultáció és már a cégbírósági bejegyzésről is megkapta az értesítő e-mailt, vagyis sikerült beindítani a Kft-t.