Olyan ingatlant vásároljunk, melyben lehet elektronikus fűtésünk!

Higgyük el megéri, ezért ingatlanvásárlásnál én már ezt is a szempontok közé venném! Ugyanis az elektronikus fűtőrendszerek jelenthetik a jövőt. Legtöbbje ezeknek sokkal jobb hőérzetet biztosít, és nem is gazdaságtalan egyáltalán. Főleg a technológiai innovációknak köszönhetően. Ma már akad olyan eszköz, amihez kisebb fogyasztás is elég! Túl gyorsan halad az idő, hogy ne bíráljuk felül régies elgondolásainkat…

Hamarosan belemegyek ezen dolgok ismertetésébe (már amennyire én le tudom ezeket festeni, mert én csak lelkes érdeklődő vagyok szintén), de jöjjenek először a személyes kedvenceim, ha megengeditek!… Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is! – itt nézhettek szét legalaposabban, ilyen témában. Azt illetően mondjuk, hogy milyen eszközöket vásárolhattok magatok is, fűtés céljával. Hőszivattyú: ezek például olyan eszközök, melyeknél igényelhető az áramszolgáltatóktól az ún. “H-tarifa”. Ez egy külön mérőórát igénylő áramtarifa. A komplett ingatlant lehet fűteni hőszivattyúval, melynek ma már számos fajtája létezik. Ilyenek a levegő-levegő, levegő-víz, víz-víz, talaj-víz típusú hőszivattyúk. Azért hangsúlyoztam, hogy újabb építésű ingatlant keressünk ilyesmikhez, mert, amennyire én tudom, azok fűtésrendszeréhez igen, de régebbiekéhez már kevésbé kapcsolhatók az újszerű eszközök.

Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is!

Ahogy arra sokan tippelnek, igen, van amelyik a levegőből, van azonban olyan is, amelyik fúrt kútból nyeri például az energiát a fűtéshez. Ez megújuló energia, tehát elsősorban inkább emiatt ajánlanám azoknak, akik ilyen szempontokat is mérlegelnek, távlati gondolkodásuknak köszönhetően.

Persze, nem csak ennyire komplex, még a szolgáltatóktól is részben függetlenedési lehetőséget biztosító eszközöket találhatunk a linkelt kereskedőnél! Segítenek ők akkor is tehát, ha a spórolás a szempont, de akkor is, ha egy helyiséget máshogy nem tudunk, ezért mindenáron a legegyszerűbb eszközzel szeretnénk, mondjuk időszakosan valahogy felfűteni.

Mindenesetre jól nézzünk szét a Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is! oldalán, a futesrendszerek.hu-n, mert ott könnyebben alkalmazható, egyszerűen csak a konnektorba való közvetlen csatlakoztatással azonnal működő mobil eszközöket is árulnak. Vagy akár olyanokat, melyek állandó rögzítést, valahová történő felszerelést igényelnek, tehát nincs mobilitásuk, de ettől még ugyanolyan könnyű a beüzemelésük.

Szintén, már az ingatlanvásárlás korai szakaszában mérlegelendő az elektromos padlófűtés telepítése. Újonnan épített házban a legköltséghatékonyabb megoldás – értem ezúttal most még csak a telepítési költségeket, de a további működtetés is nagyon okés, az ára szempontjából. Egyszerű a padló alá ilyesmit telepíteni, de, persze nem csak újonnan épített ingatlanban megvalósítható az egész könnyedén! Viszont újépítésűnél le lehet fektetni a szerkezetet akár már a szerelőbetonon is. Ha úgy vásárolnánk kész ingatlant, hogy még nincs benne padlófűtés, de szeretnénk, akkor is elég egy új burkolatot tenni a meglévő fölé. És ennek alá szereltetni a fűtési szerkezetet, vagy persze (ha erre nincs lehetőség) fel lehet szedni a meglévő padló felső rétegét is. Nem függ az egész a terület méretétől, egyénire szabható a lefektetendő eszköz mérete. Választhatjuk azt is, hogy egyetlen külön helyiséget látunk el csak ilyennel.

Vannak elektromos- és infrapaneljeik, fel tudnak szereltetni elektromos bojlert, és egyebeket. Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is tehát a futesrendszerek.hu-n.