Legkedvesebb darabjaim

Ingatlan közvetítőként úgy gondolom a hiteles személyiség mellett jelentős hangsúlyt kell fektetnem a komoly megjelenésre, hogy ezzel is megadjam a tiszteletet az ügyfeleim számára. A ruhák terén igyekszem egyszerű darabokat választani, főleg fekete, fehér, szürke és bézs színekben,emellett ezt a visszafogottságot igyekszem ellensúlyozni élénkebb színekkel és vidám, különleges kiegészítőkkel.

Amennyiben táskákról van szó, a kedvenc webshopom a www.annataska.hu, ahol változatos stílusban sorakoznak a szemet gyönyörködtető táskák, pénztárcák, övek és neszeszerek. Folyamatosan visszatérő vásárló vagyok, gyakran ellátogatok hozzájuk, és igyekszem többféle színben fellelni alapdarabokat, melyekkel feldobhatom a monokróm szetteket.

www.annataska.hu

A számomra legkedvesebb darabokat mind a www.annataska.hu webshopban szereztem be. Ezek közül is kiemelkedik három táska, melyek abszolút kedvenceimnek számítanak.

A különleges Tamaris válltáska, amin egy logóval ellátott táskaékszer is függelékként szerepel, az egyik legrégebbi darab a jelenlegi gyűjteményemben, és remekül állja az idő próbáját. Minőségi anyagból készült, a varrás pedig nagyon erős és precíz. Pasztell sárga színével feltűnő darab, ám mégsem harsány módon az, sokkal inkább képvisel egy letisztult egyediséget. Rácsos, apró fehér pontokból álló mintázata átível az egész táskán. A sárga színt remekül feldobja a mogyoróbarna táskapánt és és táska száját összehúzó, szintén barna zsinór. Ez a kialakítás kissé lazább megjelenést biztosít ennek a darabnak.

A másik hatalmas kedvencem, szintén a www.annataska.hu-ról egy égszínkék táska. Szögletes formája egy kissé komolyabb stílust jelenít meg, de ez a vidám és könnyed szín mégis teljesen más hangulattal ruházza fel. Ezt tovább fokozza a táska oldalain elhelyezett két zseb, melyeknek szegélye négy színben játszó, csíkos mintát alkot; az említett égszínkék, egy okkersárga, egy világos pasztell barna és egy fehér. Ugyanez a csíkos minta jelenik meg hosszában egy vastagabb pánton, hogy a darab vállra akasztva is hordható legyen. Ezt a pántot egy fél pillanatig tart lecsatolni a karabiner segítségével és már rögtön egy kézitáskát kaptunk a válltáska helyett.

A harmadik modell egy piros színű olasz válltáska. Anyaga kívül bőr, belül pedig textil. Maga a bőr is kétféle megoldásban jelenik meg rajta; a táska eleje és a hátoldala hasított bőrből készült, míg a táska oldalain lakkbőrt használtak a készítők. Ezek az oldalak meghosszabbításra kerültek, és ezáltal ráhajlanak a táska elejére és hátlapjára, ahol a táska fogantyúk rögzítik le ezeket az origami-szerű ráhajtásokat. Mondanom sem kell, hogy mennyire egyedi és extrém darab ezzel a különleges megoldással. A pánt vékony, így felvéve nagyon sikkes darab.

Természetesen ezekhez a táskákhoz egy elegáns pénztárca is dukál. Szerencsére a www.annataska.hu e téren is bőven felszerelt, így a táskák mellé néha meglepem magam egy-egy darabbal. Természetesen ezeket nem váltogatom naponta, így mindig olyan modellt igyekeztem találni, amelyik színben nem túl harsány, de mégsem unalmas. Az egyik kedvenc pénztárcám egy sárga, szinte világosbarnába hajló darab, mely anyagában nyomott virágokkal díszített. Bőrből készült, így nagyon erős. Kinyitva pedig nagy meglepetésként ér minket, hogy mennyiféle szín található a belsejében. Indigókék, pasztellsárga, fekete, piros és szürke fakkokkal van ellátva. A színek nem árasztanak ízléstelen összhatást, remekül feldobják és kiegészítik egymást. Ez a kettősség fogott meg igazán ebben a pénztárcában. Kívül egy letisztult, egyszerű felület jelenik meg, ám ha kinyitod, akkor színkavalkád vár.

A www.annataska.hu remek lehetőség azok számára, akik ezt a fajta kettősséget keresik, de szintén kincsesbánya a klasszikus vonal híveinek.