Az új házunkba hőszivattyút is beszereltettünk

Végre sikerült megvennünk az új házunkat a feleségemmel. Nagyon vártunk már erre a pillanatra és nagyon szerettünk volna már beköltözni, de mint tudjuk azért ez nem megy annyira gyorsan és könnyen. Vagyis van, akinek ez olyan könnyen és flottul megy, de sajnos nem nekünk. Viszont végül csak sikerült, aminek rettentően örültünk.

Egy régi házat vettünk meg, amit mi alakítottunk át a mi szájunk íze szerint. Ezt már eredetileg is így akartuk, mert ez jóval olcsóbbra jött ki, mintha egy teljesen újat építettünk volna, és ugye az anyagi keret mindig határt szab mindennek.

Szerintem nagyon szép lett a ház, különösen büszke vagyok az ablakokra és az ajtókra, illetve arra is, hogy felszereltettünk napelemeket, amiket kezdettől fogva szerettünk volna. Emellett pedig szintén nagyon büszke vagyok a hőszivattyúra, amit a Klimaglobal cégtől rendeltünk meg. Tulajdonképpen egy abszolút véletlennek köszönhető, hogy kapcsolatba kerültem velük, mert valahol a következő hirdetési szöveget láttam: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!” Egyszerűen csak megnéztem a honlapjukat, nagyon megtetszett, kértem egy ajánlatot és már be is van szerelve a hőszivattyú a kertbe. Ez ilyen egyszerű és gyors ezzel a céggel.

Miért jó a Klimaglobal hőszivattyúját választani?

Alapvetően azért, mert ez egy teljesen környezetbarát és előremutató megoldás a ház fűtésére. Nem kell félni tőle, mert az ára hosszútávon mindenképpen megtérül. Csak magához a működtetéséhez van szükség áramra, de valójában ez sem olyan sok, igazán elhanyagolható. Sőt, attól sem kell félni, hogy valami hatalmas nagy és zajos készüléket helyznek el a kertünkbe. Ez nálunk sem volt így, ugyanis maga a készülék nagyon csendes, nyugodtan lehet tőle aludni, egyáltalán nem kell tartani tőle.

A hőszivattyúnak az is egy nagy előnye, hogy már meglévő fűtési rendszerhez is lehet csatlakoztatni. Ez legfőképpen a modern rendszerek esetében igaz, vagyis az esetek nagy részében mindenféle probléma nélkül lehet csatlakoztatni. Megoldható a régebbi típusú rendszerekhez is, de ebben az esetben mindenképpen egy helyszíni ellenőrzésnek kell megelőznie a beszerelést. Alapvetően a cég minden egyes ajánlat után “felméri a terepet”, ugyanis valójában ilyenkor fog kiderülni, hogy tényleg csatlakoztatható-e a már meglévő rendszerhez, vagy nem csatlakoztatható. Nyilván ez mindenkinek megkönnyíti az életét és a munkáját.

Azért is választottuk a Klimaglobal céget, mert már több mint 15 éve vannak a magyar piacon, így mindenképpen egy ilyen megbízható és hosszú múltra visszatekintő vállalkozást szerettünk volna. Nem olyat, amelyik egyik napról a másikra eltűnik és nem lehet útolérni, ha valamilyen problémánk van. Az általuk elvégzett munkák után garanciát vállalnak, így nyugodtan hívhatjuk őket, ha bármilyen meghibásodást észlelünk a rendszerben, mert ki fognak jönni újra.

A honlapon található űrlap kitöltésével tudunk ajánlatot kérni tőlük, ahol 1-2 alapadatot kell megadnunk, mint a nevünk, a telefonszáunk, az email címünk és azt, hogy mit szeretnénk megrendelni, milyen paraméterekkel és melyik városba. Ezek fontosak a cégnek a minél pontosabb és testreszabottabb ajánlat elkészítéséhez.

Összességében egy nagyon jó döntést hoztunk, ami onnan ered, hogy anno megláttam azt a bizonyos hirdetési szöveget: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!”