Már csak egy dolog hiányzik az új lakásomból

Sokat írtam már róla, hogy milyen hosszú és reménytelennek tűnő folyamat volt, mire sikerült megvennem életem első saját lakását. Hát végre megtörtént! Még csak alig pár hete lakom itt, de gyorsan berendeztem és kipakoltam. A végére a terasz bútorokat hagytam, de már az is megvan. Utolsó simításként mintegy jutalomképpen a fürdőszobába szeretnék magamnak egy új elektromos fogkefét, hogy ne csak a lakás, de a mosolyom is szép lehessen.

Elektromos fogkefe vásárlás - BestMarkt

Ahogy az interneten keresgéltem, ebbe a hirdetésbe botlottam: Elektromos fogkefe vásárlás – BestMarkt. Gondoltam nincs sok veszteni valóm, rákattintok és megnézem, hogy ez a webshop mit ajánl. Erre az oldalra vezetett a reklám.

Itt aztán van választék, 168 különböző terméket ajánl fel megvásárlásra. Szerencsére van hozzá egy felhasználóbarát szűrő is oldalt, így gyorsan le tudom szűkíteni a találatokat az én igényeimnek megfelelően. Legyen újratölthető elektromos fogkefe 20 000 forint alatti áron. Hát így is van 76 találat. Akkor legyen akkumulátoros, az talán környezetbarátabb és olcsóbb megoldás, mint az elem, amiért ráadásul még a boltba is el kell menni, nem csak bedugni a konnektorba. Márkát tekintve ebben a kategóriában valamiért nagyon bízom az Oral-B-ben, így arra is leszűkítem a keresést a fenti szempontok mellett. Nekik úgy látom rengeteg gyerek termékük van, ami nagyon menő, de ezt most magamnak veszem, úgyhogy átpörgetek fölöttük. Ami nekem ezek közül felkeltette a figyelmem az az Oral-B Pro 750 CrossAction Elektromos Fogkefe + Utazó tok. Eddig mindig tartanom kellett egy sima fogkefét is otthon, hogy legyen mit magammal vinnem az üzleti utakra és nyaralásokra, de ennek végre van tokja is, így elég lesz csak egy fogkefe a fürdőszoba szekrényemben.

A részleteknél leírják, hogy 2 percig javasolt a fogakat mosni a teljes tisztaság érdekében és ehhez kapunk segítséget is, mert van egy beépített időmérő a készülékben. Wow! Azt hiszem, eddig ez hiányzott az életemből, de komolyan. Igaz, hogy pont a legjobb barátnőm a fogorvosom, de akkor is jobb lenne őt ritkábban látogatni ebből a célból. Ez az új fogkefe szerintem segíthet ebben.

Azt írják, hogy ez a márka biztosít 30 napos pénz visszafizetési garanciát is arra az esetre, ha nem lennék elégedett a termékkel, szóval így aztán tényleg nem nagyon van kockázatom. Ezen kívül még van rá 2 év gyártói garancia is. És persze mint a legtöbb online vásárlás esetében, 14 napig visszaküldhetem a terméket és elállhatok a vásárlástól.

Azt is megtudtam, hogy egy feltöltéssel kb. 10 napig tudom majd használni a fogkefét, azt hiszem, hogy ez még belefér.

Az ára szerintem teljesen reális, 14 ezer forint, amit azonnal ki is tudok fizetni bankkártyával. Személyesen érte mehetek már a következő munkanap este, vagy kérhetek házhoz szállítást, esetleg GLS csomagpontra szállítást további 1500 Ft-ért és plusz egy munkanap várakozási idővel.

Azt hiszem végre megtaláltam az új lakásom utolsó fontos darabját, csak ennyit kellett hozzá beütnöm a keresőbe, hogy Elektromos fogkefe vásárlás – BestMarkt.