A családalapítás bizony komoly kihívásokkal jár

Életem legjobb döntése volt, amikor igent mondtam a férjemnek. Mindig is arra vágytam, hogy egy olyan férfival alapíthassak családot, mint Ő.
Az természetes volt, hogy a gyermekvállalásra csak akkor adjuk a fejünket, ha már van saját otthonunk, és szerencsére az első nagy kihíváson már túl vagyunk mostanra.

A csodás ingatlanunk már csak úgy válhat még szebbé és otthonosabbá, ha egy kisbaba is velünk lehet – gondoltuk, és vágyunk hamar valósággá vált: mostanra már hárman vagyunk, igaz, még a csöppség a pocakomban van.

Bár a lakásvásárlás is komoly kiadás volt, és nem kis kihívás számunkra, már most úgy érzem, a babatéma meghaladja a lakás szintjét. Rengeteg költség, sok-sok felelősség társul a boldogság mellé.

A minap elkezdtem utána járni, hogyan is alakulnak mostanság a babakocsi árai. Hát, majdnem dobtam egy hátast, amikor megláttam egy-egy komoly darab árát!
Barátnőm ajánlására a babaverda.hu oldalon nézelődtem. Állítása szerint itt jó áron lehet minőségi babakocsikat vásárolni. Ők is innen szerezték be, és nagyon elégedettek vele.

Amint felmentem az oldalra, kicsit megnyugodtam. Nagyon összetett az oldal kínálata, szóval már egyből láttam, hogy nem csak babakocsik terén lesz hasznos. Minden kiegészítő elérhető itt, ami egy pici gyermek gondozásához szükséges. Bár gyerekülésre is szükségünk lesz, első körben a babakocsikat néztem meg.
Sokféle típusban elérhetőek itt a babakocsik, és abszolút megfizethető árkategóriában is van közöttük olyan, ami nekünk tökéletesen megfelel.
Legjobban az tetszett, hogy egy-egy típuson belül is kiválaszthatom, hogy milyen kiegészítőket kérek hozzá. Ez nem csak az árat befolyásolja, hanem így elkerülhetem, hogy olyan dolgokért kelljen fizetnem, melyek számomra nem szükségesek, hiszen nem fogom olyan helyzetben használni, amikor az adott dolog jól jönne.

Kiválasztottam egy középkategóriás babakocsit, és a férjemmel kiválasztottuk hozzá a szükséges kiegészítőket. Úgy döntöttünk, meg is rendeljük.
A férjem javaslatára bankkártyás fizetést választottunk. Nem szeretek nőként ilyen pénzösszeggel várni valakit, még akkor sem, ha futárról van szó. Az oldal ehhez biztonságos felületet biztosított, amit könnyű volt használni.

A rendelésünket 24 órán belül feldolgozták. E-mailben értesítettek minket, mikorra várhatjuk a csomagot.
Ahogy ígérték, a rendelésünk néhány napon belül meg is érkezett. A futár telefonált, mikor érkezik, hogy biztosan otthon legyek. Nagyon kedves volt, segített a csomagot az ajtóig vinni. Enélkül nem tudom, hogyan tudtam volna egymagam becipelni így, nagy pocakkal.

A megrendelt babakocsi felülmúlta a várakozásunkat. A férjem bontotta ki és ő is tette üzemképessé. Szinte már láttam benne a gyermekünket, és a hosszú sétákat a tavaszi melegben, amiket majd együtt, friss családként teszünk majd meg vele.

A babaverda.hu nagyon jó választás volt. Visszatérő vásárlók lettünk mi is,a barátnőmhöz hasonlóan. Ha valamire szükségünk van, az első dolgom az, hogy ide felnézzek, hogy elérhető-e a webshopban, hiszen nem csak a babakocsi árai nagyon jók, hanem minden kelléké!