Új kihívásnak fagyigép szerzés

Mint azt már említettem, most vágtam bele nemrég az új vállalkozásomba és ingatlan közvetítéssel foglalkozom, ami hatalmas szerelem munka számomra. Tényleg a világ legjobb érzése, ha azzal foglalkozol, amit szeretsz és nem undorral vagy gyomorgörccsel kell bemenned a munkahelyedre, mert az a legnagyobb szenvedés a világon. Az ügyfeleimet is egytől-egyig imádom, tényleg nem volt még egy olyan ember sem az irodában, akivel bármi problémám is lett volna, sőt, a legjobb dolog számomra, amikor nem csak szolgáltatást várnak, hanem szinte már barátok, akár ismerősök vagyunk a közös munka végére. Hiszen ebben a munkában igazán megismerheted a másikat, abból hogy az ember milyen lakást vagy házat keres magának sok minden kiderülhet a személyiségéről is. Olyan is előfordult már, hogy lakberendező szakmám miatt tőlem kértek később segítséget, hogy mégis hogyan rendezzék be az általam közvetített helyiséget.

Azonban az ingatlanozás nem csak arról szól, hogy embereknek lakóhelyet keresel, hanem bizony egy vállalkozás indításában is nagy szerepet játszhatsz, mivel te vagy az, aki megkeresi a megfelelő üzlethelyiséget, akár irodát. Hát pont így történt a tegnapi napon is, az ügyfelem egy fagyizót szeretett volna nyitni kisgyerekkora óta és engem bízott meg azzal, hogy keressem meg a számára legmegfelelőbb helyet.

Miután megtaláltam a számára legeslegjobb helyet, hálásan megköszönte és mondta, hogy szeretne tőlem egy hatalmas és szokatlan dolgot kérni, mivel szeretem a kihívásokat és nagyon felcsigázott ez a kis titokzatosság gondoltam: miért ne? Ekkor azt mondta, hogy nagyon szégyelli magát, de szinte semmit sem ért az internethez és nem tudja, hogy honnan lenne érdemes a berendezést megvásárolnia. Ebben kérte a segítségemet, hogy keressek neki egy olyan oldalt, ami megbízható és korrekt árakkal árusít termékeket. Valóban szokatlan volt a kérés, de szívesen megtettem. Úgyhogy amint haza értem rá is kerestem a fagyi gépekre, amiket az ügyfelem összeírt, hogy szüksége lesz rá. Pár perc keresgélés után rá is találtam egy nagyon jónak ígérkező oldalra. Az Rdealer nevű weboldalra, ahol pont ilyen ipari gépeket árusítanak.

Az oldal egyébként nagyon egyszerűen kezelhető volt. Mindent egyből meg lehetett találni rajta. Már a főoldalon fel vannak tüntetve a különböző tevékenységhez való gépek. Ilyen a csomagolástechnika, előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés-fagyasztás, italkészítők, mosogatás, kiegészítők, sütés-főzés, sütőipari gépek. A cég új gép vásárlása esetén egyébként 1 év garanciát vállal, használt gép esetén pedig három hónapot, ezt pedig a garancia fül alatt lehet megtalálni és elolvasni, szerintem ez mindenképp bizalomra ad okot. A blog rész is nagyon hasznos lehet, mivel gyártókat, termékeket, tippeket és trükköket mutatnak be részletesen rajta, így ha valaki kezdő vállalkozó vagy csak ilyen gépeket keres, annak szívből ajánlom, mert nagyon jó dolgokat írnak. A termékeket személyesen is át lehet venni, de amennyiben valakinek Tapolca messze van, ahol a cég telephelye található, lehet szállítást is kérni, ezt pedig az ügyfélszolgálaton kell jelezni és ott lehet megbeszélni az ezzel kapcsolatos részleteket, a kapcsolatról pedig a garancia és a blog mellett lehet bővebben tájékozódni a nyitva tartásról, az email címről vagy telefonszámról.

Minden tevékenységre számos terméket találhatunk, így a fagylaltgépek között is volt ám választék. Ráadásul szerintem ez egy nagyon jó lehetőség egy most induló vállalkozás számára, hiszen tapasztalatból mondom, hogy egy vállalkozás indulása nagyon költséges dolog tud lenni, így érdemes minden költséget, kiadást alaposan, többször meggondolni. Ezért az, hogy itt garanciálisan lehet venni olyan terméket, ami használt, de jó állapotú és még elérhető áron is van, egyszerűen szuper. Mindemellett pedig nem csak vállalkozásoknak ajánlom, hanem akár annak, aki magának vagy szeretteinek ajándékba szeretne venni valamit, hiszen nem csak ipari, hanem otthoni gépek is lapulnak a termékek között, nagyon jó árban. El is küldtem a weboldalt az ügyfelemnek, aki nagyon hálás volt és biztosan nem ő volt az első, akinek ajánlani fogom az Rdealert.