A beköltözés után kezdődik a lakberendezés

Alig vártuk, hogy beköltözhessünk új otthonunkba. Ez az első olyan lakásunk, amit már hitel nélkül tudtunk megvásárolni. Természetesen mindenből a legjobbat és legszebbet szerettük volna megvenni. Viszont nem ezt tettük, mert több használt bútort is vettük, melyeket mi akartuk felújítani. Számunkra a környezettudatosság és környezetbarát szemléletmód sokkal többet jelent mint méreg drága bútorok felhalmozása.

Párom nagyon ügyes kezű, ezért könnyedén készített raklapból kávézóasztalt. Ez egyrészt azért különleges számunkra, mert ő készítette és emlékezni fogunk rá. Másrészt ha leöntjük vagy valami történik vele, akkor is lecserélhető vagy helyrehozható és nem kidobott pénz. Mint bútorokban, ruhákban úgy életvitelben a környezettudatosságra törekszünk.

Ezért nem is volt kérdés, hogy az új lakásba is a tisztítószereket a Biocity.hu-ról fogom megrendelni. A weboldalon különböző tisztítószerek, mosószerek és öblítők is találhatóak, melyek gyorsan lebomló, környezetbarát alapanyagokból készültek. Mivel mi odafigyelünk arra, hogy mit engedünk le a csapon, ezért ezek a termékek remekek számunkra és mindenkinek, akit érdekel a környezete.

Sok minden más

A Biocity.hu weboldalról először barátnőm által hallottam. Ő azért kezdett el innen rendelni, mert vegán lett és hatalmas választék közül tudott válogatni gyorsan és egyszerűen, míg előtte sokszor a boltokat járta napokig, hogy megvegye mindazt, amit szeretne. Számomra a glutén érzékenységem miatt ajánlotta, viszont azóta több mindent kipróbáltam már az oldalról.

A Superfood fül alatt lévő csodás tápanyagtartalommal bíró főként porokat azért szeretem, mert mióta tudatosan bevezettem őket az étrendembe, sokkal jobban érzem magam és energikusabb vagyok. Arról nem is beszélve, hogy az árak verhetetlenek és a kiszerelések is elég nagyok ahhoz, hogy akár több hétig is elég legyen.

A Biocity.hu-n több szempont alapján is tudunk keresgélni kedvenc termékeink között. Először a kezdőoldalra érkezünk és itt máris érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert így rögtön értesülhetünk az újdonságokról és az akciókról. Ezután a kiemelt márkák fül alatt kedvenc márkáinkat találhatjuk meg. Ha régebben volt egy termék, ami nagyon megtetszett de aztán sosem találtad a polcokon, akkor itt könnyen utána járhatsz néhány pillanat alatt.

A Reform élelmiszer fül alatt először is a különleges diéták alapján tudsz keresgélni mint például paleo, vegán vagy diabetikus étrendek. Ezek után a különböző típusú reform élelmiszereket lehet megtalálni kategóriákba sorolva. Ez egy rendkívül alkalmas elrendezés arra, hogy keresgéljünk és nézelődjünk valamint nagyon gyorsan megtaláljunk valamit még akkor is ha nem emlékszünk pontosan a nevére.

Étrend kiegészítők, testápolás

Ami nekem nagyon tetszik a Biocity.hu weboldalon az nem más mint, hogy az étrend kiegészítőket is itt tudom megvenni. Mindenki tudja, hogy ha valaki különleges étrenden él, akkor legtöbbször nem tudja bevinni étkezéssel az összes vitamint, amire szüksége van. Manapság az emberek nagy többsége szed étrend kiegészítőt még akkor is, ha mindent eszik, mert a tápérték nem éri el azt a szintet mint régen. Szerencsére ezekhez a termékekhez is nagyon jó áron tudunk hozzájutni ezen az oldalon.

Sokan vegán étkeznek viszont nem figyelnek oda arra, hogy amit a bőrükre kennek az mit tartalmaz. A Biocity.hu-n ebből is nagy a választék, valamit arra is odafigyelnek, hogy adalék mentes termékeket forgalmazzanak.

Ilyen kiszolgálás mellett természetesen nem csoda, hogy új lakásunkat is ezekkel a termékekkel szeretném feltölteni. Ez aztán az igazán friss újrakezdés.