JM Hotel - шаблон joomla Окна

2031 GÖD, BORNEMISSZA U. 21.

A Dunakanyar közelében található Dunamenti település, a Dunakanyar kapujaként is szokták nevezni. Budapesttől kb. 25 km-re északra, Váctól 9 km-re délre található.

 

Az eladásra kínált ingatlan nyugodt békés fenyőligetes környezete és a közeli termálvíz gyógyító hatásának kihasználhatósága egyaránt garantálja egy kényelmes, biztonságos jövendőbeli otthon kialakítását. A Duna partjának gyönyörű kiépítettsége, romantikus sétákra, sportolásra a terület mellett elhúzódó bicikliút, a közeli termálstrand, illetve a közeli természetvédelmi terület minden korosztály számára kellemes kikapcsolódásra ad lehetőséget. Göd kisvárosias hangulatú, nyugodt, békés és mégis közel munkalehetőséghez, óvodához, iskolához, infrastruktúrája kiváló.

A teljes területről gyönyörű panoráma nyílik a budai hegyekre.

 

A lakópark 2 percre található a 2-es számú főúttól és az M2 gyorsforgalmi úttól egyaránt, így a főváros mindössze 15 perc alatt elérhető. 

 

A Termál Lakópark közvetlen közelében kisebb közértek, zöldséges elérhető. Tesco áruház a 2-es főúton a Nemeskéri Kiss Miklós utcai vasúti átjárótól Dunakeszi irányában 400 méterre található.

 

Alsógödön továbbá CBA, és zöldséges, hentes üzlet a 2-es főúton könnyedén elérhető. Felsőgödön további üzlethálózatok találhatók, mint a Penny Market, CBA, stb.